Jokunen aika sitten bongasin kastekoristeen jossa vauva nukkui kukassa, idea löytyi Mansikkamäeltä. Jämäpaloista testasin ideaa kun sain Ullan unelmasta tilaamani vauvamuotin.  Lopputuloksessa oli parantamisen varaa mutta herätti se näinkin ihastusta.

Ensimmäinen virallinen tilauskakkuni oli menossa pienen tytön ristiäisiin ja pääsinkin siinä toteuttamaan ideaa uudelleen. Toiveena oli jotain lootuksen kukan tyylistä, vaaleanpunaista valkoisella kakulla.

Lopputulos ei ehkä ihan vastannut hillittyä sikäli että kukkia tuli tehtyä ja lisättyä kakkuihin aika tavalla. Minulla on se paha tapa että voisin jatkaa koristelua loputtomiin.

Ihan tyytyväinen en itse ollut lopputulokseen mutta olosuhteet huomioon ottaen ihan kelpo. Tein kakun koristeluosuuden mummolassa vantaalla ja kun lähtee reissuun mukana kaksi kakkua, kasa koristeita ja neljä alle kouluikäistä lasta niin jotain unohtuu taatusti. Ne tärkeimmät kuitenkin muistin pakata autoon.

Kakun välissä on vadelmahilloa ja valkosuklaamoussea. Päälinen sokerimassaa, iso koriste sokerimassan ja marsipaanin yhdistelmää ja pienemmät kukat marsipaania.

Onnea vielä pikku Adalle!