Itse vanhenin tänään vuodella, esikoiseni täytti 7 kolme päivää sitten ja kakkonen täyttää 6 kymmenen päivän päästä joten nyt oli hyvä juhlia.

Pojilla oli tarkat toiveet kakun suhteen. Mario bros.... Kunnes pari viikkoa sitten meille muuttivat nuo kiukkuiset linnut.. Sen jälkeen Angry birds oli ainoa vaihtoehto, siis jos halusi tehdä kakun josta pojat itse pitävät. No, vaikka olin jo alkanut valmistelut alkuperäisen suunnitelman mukaan niin suostuin muutokseen ja oikeastaan jopa nautin aiheesta. :D

Lopputulos ei ehkä ollut ihan sellainen kun haaveilin, mutta sinnepäin kai kuitenkin. Pikku sankarit itse olivat enemmän kuin tyytyväisiä.

Kakku on kostutettu sekamehulla, sipaus vadelmahilloa ja sen päällä kinuskivaahtoa karpaloilla. Pääliset kaikilta osin vaahtokarkin makuista kaulintamassaa, sen alla tuttu sokerikreemi.

Lisäksi meillä oli appelsiinisuklaa minimuffinseja

Ja vaikka yleensä laitan ensin kunnon ruoan ja sitten kahvit niin tätään olikin vain pikkusuolaista samaan aikaan makean kanssa, eli minä pääsin nauttimaan vieraiden kanssa jutustelusta normaalia enemmän. :D  Pikkusuolaisena oli karjanalanpiirakoita munavoilla (piirakat tuli kaupasta) ja kahdenlaisia suolaisisa muffinseja. Toisissa oli kinkku, aurajuusto, ananas sisus ja toisissa oliivi, tomaatti, feta. Olivat oikein makoisia, pitää tehdä toistekkin.

Mukavaa oli ja minä hyvin hämmästyneenä ja loistavasti yllätettynä otin vastaan toivomani synttärilahjan, yleiskoneen. Olen minä siitä miehelle puhunut ja puhunut mutta niin hyvin mies homman junaili että odottelin sitä aikaisintaan joulupukilta. :)  Aika ihanaa, vanhan, tylsän ja epäkelvon sähkoövatkaimen voi haudata kaapin perälle. Sen kanssa menikin hermot, etenkin gluteenittomia sämpylöitä tehdessä enemmän kuin kerran.