Kamalan kauan on mennyt ettei ole tullut päiviteltyä. Kevät meni sairastaessa, sairaalassa maatessa ja kesän korvilla päästiin aloittamaan toipuminen joka vei kahden kuukauden sairastelun jälkeen aikansa. Kesällä on taas tehty jokunen kakku, parit ristäisikakut ja yksi hääkakku, mutta ne päivitän kunhan löydän jostain toisen kamerani jossa nämä kuvat ovat.

Äitienpäivänä tein kakun näemmä, taidettiin samalla juhlia sitä edessä häämöttävää lopullista kotiutumista sairaalasta.

Välissä lemoncurdea ja tummasuklaavaahtoa.  Päälinen sekä koristeet sokerimassaa.

Nyt sitten eilen meidän "pienet" täyttivät hurjat 3 vuotta ja toiveissa oli dalamatialaiskakku, kyseiset koirat kun ovat enemmän kun suosittuja kaikkien lastemme keskuudessa. 

Tälläinen siitä sitten syntyi.

Kiitos ihanan painostavan ilman toisen koiran tassun anturat lähti hikoilemaan ja valumaan, mutta annoin asian olla kun samaan aikaan perhe vaati äänekkäästi huomiotaan.

Odotan jo syksyä ja viilemämpiä kelejä, kakkujen teko on kesän painostavassa helteessä ollut varsin haastavaa. Tämäkin tekele alkoi hikoilla heti kohta huoneenlämmössä.

Kakku on kostutettu omalla mansikkamehulla, välissä sipaus vadelmahilloa ja valkosuklaavaahto vadelmilla. Päälinen kaikilta osin vaahtokarkinmakuista kaulintamassaa, paitsi dalmatialaiset maalattu sokerimassalle. 

´Toki kahvin ja kakun kanssa pitää olla keksiäkin. Yhdessä lasten kanssa koristeltiin ja ihan hyvinhän tuo sujuu jo 5 ja 6 vuotiailtakin. :D

Keksit on pehmeästi sitruunaista murotaikinaa ja koristelussa käytetty pikeeriä ja kultahelmiä.